Noderīga informācija

Mūsu klientu ērtībai piedāvājam kļūt par kluba Amico|di|Casa biedru. Dalība klubā sniedz sekojošas priekšrocības:

  • īpašu klienta statusu un iespējas izmantot Orizzonte, Čaika Slowbeach, Čaika Blue, Madam Brioš un Della Mamma pakalpojumus;
  • iespēju iepriekš rezervēt sauļošanas krēslus Čaika Slowbeach
  • atlaide ēdieniem, nomas pakalpojumiem un bērnu kluba aktivitātēm;
  • drošus norēķinus ar kluba karti, izvairoties no nepieciešamības nēsāt līdzi skaidru naudu.

Laipni lūdzam noformēt Amico|di|Casa kluba karti pie zāles administratora kafejnīcās Rīgā un Jūrmalā.

Julius Meinl kafija – tas ir produkts, kura vēsture sākusies tālajā 1862. gadā, kad austriešu uzņēmējs Julius Mainls atvēra savu kafijas veikaliņu Vīnes pilsētas centrā un sāka pašrocīgi veidot burvīgus kafijas maisījumus un grauzdēt tos pēc savu daudzskaitlīgo klientu pasūtījuma.

Lieliskie kafijas maisījumi atšķīrās ar spēcīgu garšas noturību un kvalitāti, tāpēc Juliusa Mainla slava izplatījās pa visu pasauli.

Savā vairāk kā 150 gadus garajā pastāvēšanas vēsturē, Julius Meinl kafijas marka ne uz mirkli nav atkāpusies no uzstādītā mērķa – veidot tikai augstākās kvalitātes produktu. Un šobrīd šī marka ir viens no vadošajiem kafijas maisījumu ražotājiem pasaulē!

„Kusmi” tēja ir viena no Eiropā pazīstamākajām tirdzniecības markām, kuras attīstības vēstures pirmsākumi meklējami 1867. gadā. Pāvela Kusmičeva ”Kusmičeva tējas nams”, kas tika dibināts Pēterburgā, pakāpeniski ieguva popularitāti un kļuva par cara galma oficiālo tējas piegādātāju. Pēc 1917. gada tējas nams tika pārcelts uz Parīzi.

Pateicoties augstai kvalitātei, izcilai aromātu kombinācijai, kā arī satriecošai garšas nokrāsu daudzveidībai, Krievijā dzimušās un Francijā izgatavotās „Kusmi” markas tējas ieņem īpašu vietu un apmierina pat izsmalcinātāko tējas cienītāju kaprīzes.

Tēja – tas ir dzēriens, ēdiens un zāles, kā arī estētiska un kultūras vērtība. Mēs aicinām Jūs ceļot kopā ar mums tējas pasaulē un izprast īpašo tējas filozofiju!

Patīkamu tējas dzeršanu!

Kārdinošs svaigas maizes sortiments – tās ir gan kraukšķīgas bagetes, gan mīksti klaipiņi, gan sātīgi rudzu ķieģelīši, gan visgardākās bulciņas. No vienas puses, veikalos maizes nodaļa parasti ir vispopulārākā, no otras puses, kā likums, maize ir pirmais produkts, no kura atsakās, uzsākot jebkāda veida diētu.

Mēs atklāsim jums noslēpumu – maize ir obligāti jāēd! Jau kopš senseniem laikiem tā ir viena no svarīgākajiem dienišķā uztura elementiem un satur organismam visnepieciešamākās un vērtīgākās barības vielas: aminoskābes, ogļhidrātus, vitamīnus, olbaltumvielas, taukus un šķiedrvielas. Tieši šī iemesla dēļ nevajag sev liegt kraukšķīgas garoziņas un svaigas maizes aromāta baudījumu. Vienkārši vajag izvēlēties “pareizo” maizi, piemēram, no rupja maluma miltiem vai pilngraudu. Veselos graudos saglabājas šķiedrvielas, tie satur vairāk mikroelementu, B grupas vitamīnu un olbaltumvielu. Vēl vērtīgāka ir maize ar piedevām: klijām, griķiem, sēkliņām, riekstiem un pat dārzeņiem!

Maize nudien ir pats galvenais pārtikas produkts, īpaši, ja to izvēlas gudri un pareizi. Pievērsiet uzmanību mūsu īpašajam piedāvājumam – ar rokām darinātai maizei, kas cepta no rupja maluma miltiem, ierauga, kā arī gardām un veselīgām piedevām.

Ēdienkarte veidota, konsultējoties ar Latvijas Diētas ārstu Asociācijas ārstiem, lai optimāli sabalansētu sastāvu gan enerģētiskā ziņā, gan lai nodrošinātu optimālu organisma apgādi ar olbaltumvielām, vitamīniem, minerālvielām un šķiedrvielām.

Ēdienu pagatavošanas metodes ir saudzējoša (vārīšana, tvaicēšana, sutināšana), lai maksimāli saglabātu produktu bioloģisko vērtību. Ēdienu pagatavošanā tiek izmantota tikai pirmā spieduma olīveļļa, minimāli tiek pievienots sāls un netiek izmantots rafinētais cukurs. Tāpēc var apgalvot, ka ēdienkarte ir sirdij draudzīga un noderēs arī tiem, kas rūpējas par savu figūru.

Jūs katru no ēdieniem varat izvēlēties atsevišķi vai tos kombinēt. Dalītā uztura cienītājiem iesakām baudīt gaļu vai zivi kopā ar viegliem zaļajiem salātiem, savukārt pākšaugus un graudaugus – ar dārzeņu ēdieniem.

LA FINESSE - VESELĪGA DZĪVESSTILA STUDIJA

i